Glad påsk!

Hej hej! Glad påsk på er! Hade påskmiddag igår med pappa och släkten på hans sida. Så idag ska jag på påskmiddag med mamma och den släkten på den sidan. Så det ska bli najs! Redan fått två påskägg men räknar med tre till från resten av släkten, mumsigt! ;-) Men annars ska jag väl typ bara ta det lugnt idag. Kanske va lite med Emma och Carolina sen när jag kommer hem. Får se! Men vi hörs, puss o kram!  

Våffeldagen

Hej hej! Nu sitter jag o äter våfflor och kollar lite på Project Runway. Våffeldan i dag ju! Känns som om jag ätit våfflor typ hela dan. Först till lunch, sen mellanmål, sen middag och sen nu, mumsigt haha! Men aa har typ 3 läxor, en redovisning och två prov på bara den här veckan!! Så jaa jag ska se om jag orkar plugga nåt mer ikväll, annars blir det väl typ sängen snart.  Men skriver kanske mer imorgon om jag hinner, hörs!

Shopping!

Tja! Idag har jag vart o shoppat lite. Försökte att inte handla upp hela barnbidraget på en dag. Vilket ändå gick ganska bra, slutade med att jag handlat för 650 kr. Så jag e nöjd. Så nu har jag lite kvar till nästa vecka också, då jag också TYP bestämt mig för att ta navelpercing. Inte helt 100 än, men jag tror det. Får ju inte för varken mamma eller pappa, så aa jag får se! Men nu ska jag snart åka till Ikea med mammis och typ fika o sånt ;-) Men vi hörs mer imorgon. Puss o kram! Bilder på det jag köpt, en sommarjacka/ inomhus jacka på vintern och lite trosor ;-)

Navelpercing?

Hej! Ingen ridning idag, va så sjukt trött så orkade inte gå. Så ja nu sitter jag o äter frukost. Men asso jag funderar på navelpercing. Är ju snyggt men alla som har det får typ så mycket infektioner hela tiden. Så aa jag vet inte..


Fredagsmys

Hej! Utvecklingssamtalet idag gick helt okej. Sen efter det åkte jag hem o sov nån timme. Fatta inte hur jag kunde va så trött när jag ändå haft sovmorgon o allt. Men sen efter det åkte jag o träffa Simon. Vi typ kolla på film och så. Såg Hypnotisören, va inte jätte bra, men ändå helt okej. Så aa nu har jah typ precis kommit hem. Så ska väl typ bara chilla framför tvn nu med lite fredagsmys godis. Men vi hörs imorgon, puss på er 

Utvecklingssamtal idag

Heej! Just nu ligger jag i sängen, ledig idag för det är utvecklingssamtal. Och jag har idag :-( Men får väl hoppas det går bra, har ju inte F i nåt ämne så det är ju bra! ;-)

Men idag är det också exakt ett år sen jag klippte håret haha stackars hår! Brukar annars klippa det typ varannan månad. Men det växer så segt, så ville spara det. Men det har växt lite i alla fall, även om det är ganska slitet nu. Så jag får kanske klippa det snart ändå ;-) Men kanske skriver mer ikväll om jag orkar. Puss!

Håår:


Måndag imorgon

 
Hej hej! Idag har jag typ inte gjort någonting. Typ bara vart hemma och tagit det lugnt och pluggat lite. Men imorgon är det måndag :( Men veckan är kort, bara tre dagar sen är vi lediga torsdag och fredag för det är PTS (utvecklingssamtal). Så det ska blir skönt! Men innan det är det mycket läxor! :( Men aa nu ska jag typ snart äta, men vi hörs! Puss!
 
Ute med lilla Max:
 
 
 
 

Lördag

Hej hej! Just nu gör jag typ ingenting. Typ bara sitter här med Max och läser mina omdömen som kommit upp nu haha! Fick typ bäst omdöme i idrott och sämst i bild. Även fast jag fick C i bild förra året fick jag bara precis uppnåt målen det här året :/ Men aa idag har jag ridit sen ringde Johanna o fråga om jag kunde komma på hennes konfas loppis som började ett för hon ville inte va själv där men istället somnade jag i två timmar när jag kom hem och då va kl redan halv tre. Och den sluta tre så aa jag stanna hemma istället. Men aa ikväll tror jag att jag ska va med Alva, Mattias och nån kompis till han. Får se lite om jag orkar e fortfarande så sjukt trött även fast jag sovit. Men vi hörs! Puss!Jag o Max haha! ;-) 

Nya skor!

Hej hej! Nu har jag typ precis kommit hem. Efter skolan orkade jag verkligen inte plugga, va så sjukt trött så jag drog istället till Outlet ( eller hur det stavas) o köpte skor med Johanna o Linda. Köpte ett par Nike skor för 700, va på rea så det va najs! Sen hann vi inte göra sängen mkt mer eftersom att jag prov imorgon och har nästan inte pluggat nånting än, så måste göra det nu. Men skriver mer imorgon puss!






Hemma idag

Hej! Idag e jag hemma från skolan. Va så sjukt trött imorse och hade huvudvärk, så aa jag stanna hemma. Så idag har jag satt på mig mjukisarna och ska typ bara sova och kanske plugga lite. Eftersom att jag både har prov och en idrotts uppsats tills på fredag. Och jag har inte börjat med nån av dom än. Så får väl göra det idag.

Men det här e sista vanliga veckan på fem veckor! yey! Nästa vecka är vi lediga torsdag fredag för att det är utvecklingssamtal o sånt. Veckan efter det är vi lediga på fredagen, långfredan. Sen äre påsklov. Och sen är det två veckors prao. Så sköönt!! Men ska väl börja väl börja plugga nu, men vi hörs!


Spanska ;/



Mjukisar ;-)



Grattis!

Hej hej! Nu sitter jag i bilen på väg hem från en släktgrej vi vart på. För mormor fyllde typ år. Så grattis mormor! ;-) Men ikväll blir väl typ bara ta det lugnt med finalen i Mello elle nåt. Både tror o hoppas att Munther eller dom där japanerna med Heartbreak hotell går vidare. Inte för att dom va nå fina då haha men låten va helt okej! Men vi hörs puss o kram!

I bilen:

Mormor;




Ulrik:

Yohio, heartbreak hotel killen;


Fredag

Heej! Nu har jag typ precis kommit hem. Va först med Alva i Vällingby och sen va det tänkt att Felix och nån kompis till han skulle komma, men han va tydligen trött så han dissa oss haha. Men aa så då ringde vi dit Sebbe, som va på nån tråkig fest i närheten. Och aa gjorde inte så mycket, typ gick runt o så.  Sen när jag kom hem, märkte jag att både chipsen och ostbågarna va uppätna av min syrra o mamma. Så då baka jag istället chokladbollar och gjorde en smoothie. haha! Men aa nu ska jag väl typ kolla på nån film eller nåt, men vi hörs, puss! Fick ingen bra bild men e i alla fall lilla Alvush haha! Fredagsmyset:

Första veckan

Hej hej! Nu gör jag inte så mycket, typ bara ligger i sängen. Men aa idag va jag först i skolan sen efter det va jag med Johanna o ringde till lite ställen om prao o sånt. Fick ju typ på Model House, där dom sa att i alla fall en av oss skulle få prao bara vi åkte dit o hälsa på. Men eftersom att vi MÅSTE va tillsammans, så blir det ju svårare att hitta. Men dom måste ha in prao papperna snart oxå så söker på lite fler ställen i fall att. Men vi har fått kanske på flera ställen som ska ringa upp oss. Så aa får se vad det bli. Men annars har jag inte gjort så mycket annat den här veckan, typ bara försökt hålla mig vaken i skolan och pluggat. Hade både en faktauppsats till idag och 87 sånna här jobbiga frågor om litteratuhistoria, där man ska motivera o skriva varför o sånt. Sjukt jobbigt! Men nu äre klart, så det e skönt! Nu ska jag träffa Alex vi ska typ på en fest i sundbyberg som eventuellt EMma skulle komma till sen också. Men hörs imorgon! Puss o kram!Hehe! ;-)

Sista dan på sportlovet

Hej hej! Nu sitter jag typ o skriver en faktauppsats till svenskan. Men aa igår gjorde jag inte så mycket, va va typ mest hemma o så, tills typ klockan åtta då Alex kom hem till mig. Vi typ kolla på Mello och sen skulle pappa komma hem vid typ tolv så då åkte vi till mitt andra hus i Spånga o typ va där o aa gjorde inte så mycket. Men sen när vi skulle åka hem missa vi sista bussen som gick på hela natten, så vi fick typ frysa ihjäl i en halvtimme  när vi vänta på en annan buss som inte ens gick hela vägen hem.  Så jag va typ inte hemma förens fyra, halv fem inatt. Och sen när jag kom så hade pappa typ också kommit hem precis, så allt helt i onödan med att åka till Spånga o allt. Haha! Men aa det va kul ändå! Men idag är det sista dan på lovet :( Men sen äre det bara tre och en hlav vecka kvar till påsklov yeey! Haha! Men vi hörs puss!
Hade ingen ny bild, så fick ta en gammal ;)

Bilder från igår

Hej hej! Nu har jag typ precis ätit frukost, vakna lite sent. Men aa igår va jag typ först på picknick med Julia och sen drog vi till Vällingby och åt Kina buffé igen och sen gick vi o shoppa lite och typ bara gick runt. Men idag ska jag typ till hundarnas ö och sen ikväll kanske bio. Men vi hörs! Bilder på det jag köpte igår: Bilder från picknicken:
RSS 2.0