Sportlov

Hej! Nu är det sportlov! Yey! Har typ vart inne i stan varje dag på sportlovet hittils, förutom igår då jag va i Vällingby istället. Först plugga jag i typ tre timmar och sen mötte jag Alva i Spånga och sen drog vi till Vällingby. När vi va där åt vi först middag på kina buffé och typ blev utglodda utifrån av några killar sedan förfölje oss haha! Sen gick vi på Mcdonalds där vi fick två nya kompisar haha Martin och Felix hette dom. Sen så har vi gått och väntat på ett samtal från Alexander/Max-killen, som vi träffade i måndags. Vi beställde av honom på Max haha. Vi lämnade ett brev till han som vi sen gav till städaren, som sen la det i hans fack haha. Men ska äta fruost nu, men vi hörs! Puss!
 
Kina maten:
 
Mcdonalds, där vi först såg Martin och Felix som vi sen förföljde i typ en halvtimme haha!
 
 
 
 
Max killen, Alexander:

Lördag

Hej! Har inte hunnit skriva så mycket.  Men aa i torsdags va det Alla Hjärtans Dag så  fira lite med Johanna,  Linda och Mahfuza och  köpte lite tårta haha! Sen igår va jag på bio med Emma. Såg Texas chainsaw.  Va bra men asäcklig haha påminde lite om Saw. Och sen idag har jag typ bara vart hemma och  pluggat och städat lite. Sen imorgon ska jag och Johanna åka till Model House och se om dom har prao vecka femton och sexton, då vi har prao.  Men skriver mer imorgon puss!
 
 

Prao

Hej! Sitter just nu o pluggar no. Har prov på fredag :-( Men aa idag har jag vart i Skolan, sen typ bara hem o pluggat direkt. Men nu har jag också fixat prao plats på Model House med Johanna. Ska bara dit nästa vecka och presentera oss. Så nu har vi både prao på Skansen och Model House, så får väl se vad vi väljer. Men aa ska plugga vidare nu, bloggar kanske mer imorgon. Puss!


RSS 2.0