Bilder från igår

Örhängerna: Tjocktröjan: Vanliga tröjorna:

På bussen

Hej! sitter på bussen haha! Men idag va vi typ inne i stan med skolan och va på musik muséet och morderna muséet. Va väl helt okej. Sen efter det gick jag, Johanna och Mahfuza och fika på nåt fik. Och nu ska jag hem och plugga so o spanska inför imorgon :/ Och i helgen måste jag plugga mer spanska och matte. Jobbigt! Men ska snart gå av nu. Så hejdå!

...

Onsdag

 
Hej hej! Har precis ätit nu. Idag har jag vart med Emma. Vi typ åkte vi hem till henne och kolla på film o åt glass, haha! Men ikväll måste jag plugga, orkar verkligen inte! :-( Har so prov på fredag, ärligt talat tror jag att jag kommer få F. Får typ alltid det på so grejer, eller inte mer än E i alla fall. Men aja måste väl plugga nu i alla fall. Skriver kanske mer sen. Puss!

Fredag imorgon :D

Hej hej! Nu ligger jag mest och messar och lyssnar på musik. Men aa i tisdags va jag i alla fall med Alva och igår på yoga med EMma. Va faktiskt ganska skönt. Men Imorgon är det fredag! yippie! Ännu en vecka slut. Går så fort! Typ bara tre och en halv vecka kvar till jullov!! Så skönt!! Men hörs sen!

Måndag: avklarad!

Ligger just nu i sängen,  är bara så trött! Slutade för typ en timme sen. Inga läxor den här veckan. yey! Så det blir nog en najs vecka. Imorgon: Vällinby med Alva. Onsdag: Yoga med Julia o Moster.  Torsdag: ta det lugnt.  Fredag: Fika med Johanna. Men ja.. ska typ äta nu, så puss!
 
 
 
 
 
 

Max

 
Hej! Idag har jag mest vart hemma och sovit och vart ute med Max. Skönt! Har vart så trött den här veckan, typ sovit i skolan. Asso allvarligt. Men den här veckan kommer bli så skön, nästan inga läxor. Men kanske bloggar mer sen hejdå!
Max!
 
 
RSS 2.0