Sportlov

Hej hej! Torsdag o sportlov nu! Så jäkla skönt! Men halva har ju gått nu, vilket är mindre skönt ;/ Men idag har jag vart med syster o köpt lite skor. Köpte ett par från Lacoste, bild nedan! Efter det åkte jag hem o åt lite pizza innan jag drog till Brommaplan och träffa Philip. Gick runt o snacka lite o så, då vi inte träffats på as länge! Sen får vi se om jag träffar Alva om nån timme också, om jag orkar. Men ha en fin kväll så hörs vi. Ska förresten på Waxholmsbåt med Jesper o Julia imorgon, kommer nog hem rätt sent men kanske hinner skriva lite ändå. Men puss o kram 

Tisdag

God kväll! Då var tisdag avklarad och imorgon är det leeedigt! Idag va jag iaf o gymma med Johanna och Ida, som skulle testa på. Väl på gymmet träffade vi Anton, Ibbe och idrottsläraren såklart haha. Gymmade två timmar sen gick vi o käka på Subway. Nu blir det mys framför tvn. Puss o kram! 

Glad alla hjärtansdag!

Hej hej! Alla hjärtansdag igår. Va supermysigt, firade med min bebii med mat, film o mys. Fick lite rosor, hjärtan o choklad också. Men idag ska jag va med Johanna. Får väl se vad vi gör. Men vi hörs, puss!

Torsdag

Hej hej! Torsdag idag, vilket betyder fredag imorgon! Skönt med helg igen! Haft en super mysig dag idag iaf. Skola sen bara hem o tagit det lugnt! Känns som att jag behövt det. Hade ju planerat o plugga lite också, men blev inte så mycket av med det. Men imorgon blir det troligen gym sen va med Rickard,Jesper o Johanna! Men eftersom jag inte hunnit plugga nå idag måste jag göra spanskan nu, så ha det bra, hörs snart igen!

Söndag

Hej! Söndag, med söndags ångest! Men veckorna går så fort, så snart helg igen! Men i fredags va jag med Jesper, va hemma hos han, kolla film o så. Va mys! Lördag skulle jag träffa Johanna men tänkte fel på en timme så va i Jakan kvart över två. Så träffa Rickhard o  gick påå en promenad aå länge haha. Efter det kom Johanna, då gick o fika lite. Sen idag har jag varit o gymmat lite med Johannaö Efter det käka vi Subway o sen  hem, duscha och plugga. Och nu blire lite söndagsmys.Så puss o kram, ha en fin kväll!
RSS 2.0