Shopping ;-)

Hej! Nu har jag typ precis kommit hem, har inte så mycket o göra. Så jag bloggar lite ;-) Idag va jag typ med Johanna i centrum o shoppa, så nu är typ barnbidraget slut igen haha! Men aa jag köpte typ en kofta, linne, hörlurar, mascara, rengöringsgrej för ansiktet, återfuktningskräm, en deo och tre armband. Bloggar kanske lite mer i helgen puss!








Söndag

 
 
Hej! Idag va jag typ först ute med Max (min hund). Då mötte jag först Peter med deras hund Wilda. Sen var det typ nån fotograf som stog och fotograferade Max när han rullade sig i snön haha jätte gulligt!  Men sen gick jag vilse, men sen efter att jag hade ringt pappa och han sa att man skulle ha solen i ryggen när man gick, så hitta jag hem igen efter typ två timmar haha! Sen efter det va jag ute lite med Pepsi också. Och sen efter det va jag typ lite med Julia och hennes råttor haha!  
 
                                          
       
                                     Julia som inte vill va med på bild ;-)
 
 
 
                           Jag som försöker hålla i lilla Maja haha!
 
                                          
  
                                                     Pepsi ;-)
 
 
                                     Julias råttor, Maja och Clara ;-)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Måndag imorgon

Hej! Idag har jag inte gjort så mycket, typ bara vart hemma och pluggat, städat rummet och bakat haha. Men imorgon börjar skolan igen, orkar inte :/ Slutar typ fyra imorgon och sen måste jag typ bara hem o plugga har så sjukt mycket läxor tills tisdag och onsdag. Men ska kolla lite på tv nu och njuta av det sista av helgen haha hörs!

Lite bilder på muffinsen haha inte dom finaste då, men goda haha!



Lördag

Heej! Har inte hunnit blogga så mycket på senaste,  men ska försöka börja igen. Men aa idag har jag först vart med Johanna eftersom jag sov över hos henne igår. Sen åkte jag ridningen och aa typ red. Sen efter det träffade jag Simon och typ kolla på film och sen gick vi typ och köpte godis typ chilla haha! ;-) Men ikväll ska jag nog typ bara ta det lugnt, kanske kolla på nån film eller nåt, får se lite. Men vi kanske hörs ikväll!
 
Hehe  ;-)
 

Första dan i skolan

Heej! Först dan i skolan idag va helt okej. Kul o träffa alla igen, men själva skolan fick jag typ bara ont i huvudet av. Men aa sen när jag kom hem sov jag typ två timmar, gick typ o la mig tre halv fyra i natt. Kunde verkligen inte sova, va typ för pigg. Sen efter jah sovit fråga Johanna om jag skulle med till gymmet, så ja då åkte jag och mötte henne i jakan. Och sen efter det åkte jag hem o åt och sov igen haha! Men nu. ska jag typ kolla på nån film eller. nåt puss! Har inte hunnit tagit nån bild, så fick ta en gammal, från typ i helgen.



Sista dan på lovet!

 
 
Heej! Sista dan på jullovet idag :( har typ ångest inför skolan imorgon, kommer inte orka gå upp tidigt varje morgon, plugga eller göra prov :-(Men nu e det typ bara åtta veckor kvar till sportlov så det e ju skönt ;-)  Men aa idag har jag typ vart med Christoffer och Gino inne i stan och gått rrunt där lite o så. Hade inga bilder från idag så jag tog typ några som är några år gamla som jag hittade på datan haha!
                         
                         Jag till höger och min syster till vänster e från när jag va 11 år när vi va  i Spanien.
Här e typ när vi hyrde häst då va jag också 11 år haha!
I Egypten, här va jag 12 år ;-)
 

Mysdag med Emma

Hej! Just nu ligger jag typ i sängen och kollar på Mission Imposseble på fyran. Men idag har jag typ vart med Emma och inte gjort så mycket, typ bakat och kollat på film ;-) Men ska fortsätta o kolla på filmen nu men vi hörs imorgon. Puss!

Torsdag

Hej hej! Idag mötte jag först Johanna i Jakobsberg kl ett och sen gick vi i o shoppade. Sen kom mamma och hämta mig kl fem och då gick vi på nån restaurang inne i stan med typ släkten. Sen efter det mötte jag Fredrik där för han skulle typ köpa ny mobil och sen efter det gick vi typ runt och gjorde ingenting. Och nu har jag typ precis kommit hem. Så nu ska jag typ kolla på nån film eller nåt. Men vi hörs!

onsdag

Hej! Idag har jag inte gjort så mycket, mest vart hemma o sovit. Men aa ikväll ska jag typ på bio, Hobbit. Så får väl hoppas att den e bra ;-) Men ska gå och äta lite våfflor nu. Men kanske skriver mer ikväll, puss!





Kommit hem

Heej hej! Ny har jag typ precis kommit hem. Så ligger typ i sängen i halvsover haha! Är bara så tröött! Men aa här e lite bilder från igår och idag:






RSS 2.0