Lördag

Hej hej! Idag har jag vart med Alva o Johanna lite o så. Träffades först i Jakan o käka lite på BK. Sen va det meningen att vi skulle träffa Rickard o Jesper. Men dom kunde inte komma förens senare så vi va kvar i Jakan en stund o träffa först på Linda o Maja av en slump, sen Andreas och efter det några okända jag inte ens kommer ihåg namnen på haha. Sen åkte vi till Kungsängen o träffa Sebbe o några kompisar till han och sedan avsluta vi kvällen med o träffa Rickard o Jesper. Köpte förresten ett par jeans igår som jag nu klippt lite i, blev väl ändå ganska snygga eller? ;-)

Fredag den 13e

Hej hej! Fredag den 13e idag! Men vart en bra dag ändå :-) Skola först, men sluta vi en timme tidigare så va skönt, sen åkte jag in till stan med Johanna. Köpte lite örhängen. Sen typ chilla vi i stan ett tag haha. Träffade på Leo i Rohlis också så va kul! Sen kom jag väl hem för nån timme sen o snart kommer väl JEsper o hämtar mig. Men vi hörs mer imorgon ha det bra, puss!

Tisdag

Hej hej! Precis kollat lite på Idol. Så blir väl sängen snart så jag orkar upp imorrn. Men idag har jag vart med Simon en stund. Kul o träffas igen, har typ inte setts på jätte länge! Men aa han hjälpte mig lite med matten, va typ ett kapitel back, men e typ klar med det nu, så det är skönt! Sen åkte vi till Sundbyberg en stund innan jag åkte hem o fortsatte med engelska uppsatsen.Men vi hörs puss!
RSS 2.0