Höstlov!

Hej hej! Höstlov nu! Skönt att få glömma skolan ett tag nu även om det är endel läxor över lovet. Men idag vaknade jag iaf nån gång runt halv tolv, sega lite, sen åkte jag o träffa Krille i Solna vid tre tiden o var med han en stund. På vägen hem, när jag kommit till Brommaplan hör jag nån sitta o knacka i ett fönster inne på McDonalds. Såg då att det va Alva haha. Så var med henne en stund innan jag åktehem. Men skriver kanske lite mer imorrn om jag hinner puss!
 

Tisdag

Hej Hej! Nu har jag äntligen firat klart födelsedan! I söndags med mamma o släkten på den sidan, måndags med Johanna, Linda, Elin, Anne o Mahfuza med tårta och sen efter det åkte jag o träffa Jesper o käka lite, fick presenter o sånt. Av Jesper fick jag en överrraskning, ska tydligen vara någon upplevelse någonstans runt Uppsala som vi ska göra nästa vecka Sen idag med pappa o släkten på hans sida. Fått massa fina presenter. Har fått två parfymer, ett luktljus, godis, en locktång, en väska, nagelmanicyr set, presentkort på H&M på 400 kr, presentkort på Guldfynd på 200 kr, presentkort på Gina på 300 kr, presentkort på kista galleria på 1000 kr och att få bada med Delfiner på Kolmården. Lite bilder kommer här:

Lördag

Hej hej! Födelsedag idag, eller imorgon då. men klockan e ju efter tolv så ;-) Men idag va jag först o red, hade hoppning idag, så va kul! Sen åkte jag o träffa Johanna i Jakan runt sex. Vi åkte till Thorildsplan o träffa några kompisar i Rålis. Fick en tidig födelsedagspresent av Johanna också, presentkort på Gina. Taaack bästis! Men ska väl sova ganska snart. Så godnatt!


Lördag

Heej! Nu har jag typ precis kommit hem från Jesper. Så ligger typ i sängen o käkar godis ;-) Men aa vi va väl typ hemma hos han, åt lite Kina o så. Va mysigt! Sen imorgon blir det mycket plugg o träffa Jesper igen o  kanske sova över.  Men vi hörs, ha en bra kväll!

Tisdag

Hej hej! Sängen just nu, så jäkla trött. Typ sover under dagarna. Men bara tre vecjor kvar till höstlov nu! Shit va skönt! Men aa idag va det först skola till halv tre sen åkte jag in till St Eriksplan o mötte upp Philip. Va typ hemma hos han en stund o sen ute. Fick en Victorias Secret Coconut passion av han också, va snällt:-) Så har en till i "min samling" nu då ;-) Men aa får försöka börja skriva lite oftare, så får väl se om jag hinner skriva nåt imorgon också men godnatt!


RSS 2.0