Spanien imorgon!

Hej hej! Spanien imorgon! Så ska väl gå o sova ganska snart. Mycket o göra imorgon, måste packa osv. Men aa idag vakna jag vid typ tio, ringde runt till ställen för att fixa kaninvakt när vi ska till Spanien, slutade med smådjurs pensionat. Sen åkte jag o träffade Krille i Brommaplan, gick hem till mig o typ chilla haha. Sen prata jag med Alva i typ tre timmar, jätte mycket o prata om haha. Och aa nu ligger jag och kollar på nån film, inte speciellt bra men aa..Men hörs imorgon puss!

Fredag

Hej hej! Fredag idag, söndag natt åker jag igen. Yey! Men idag har jag vart med Jesper, typ vart ute lite, hemma hos han ett tag o så. Kommer ju inte träffas på två veckor nu eftersom att han åker till landet o jag Spanien, lite sorgligt. Men aa klarar mig väl ;-) Men vi hörs väl kanske mer imorgon, puss!


Home from spain!

Hemma från Barcelona nu! Lite kallare här i Sverige, men annars lite skönt att va hemma faktiskt. Var en natt i Estland på vägen dit också. Men hade jätte kul, med fint hotell, bad o självklart shopping ;-) Men åker ju tillbaka till Spanien om en vecka igen, så det ska bli kul! Men lite bilder från resan kommer här;
Lite brun har man blivit, eller röd iaf Köpte en väska, två skor, smycken o två tröjor, bilder;

Ändrade planer

Hej! Nu har vi ändrat så att vi åker idag istället. Så sitter i bilen nu, på väg till båten. Lite stressigt att packa eftersom att jag skulle träffa Jesper idag också. Men gick bra :-) Så vi gick till nåt ställe o typ sola o så en stund. Super mys! Men får se om jag har nåt internet när jag är på båten och i Barcelona, skulle jag inte ha det skriver jag mer när jag kommer hem på fredag. Ha det bra, puss! 

Två dagar kvar

Heeej! Söndag idag, två dagar kvar tills vi först åker till SPanien. Men aa idag sov jag först till typ halv med JEsper. sen åkte jag med pappa o Julia o spela minigolf, sen skulle pappa sjusa mig till Kaanan där jag skulle träffa ALva, Krille o några kompisar till han. O på väg dit blev vi påkörda av en buss, men aa allt gick bra. På bilden är edt pappa som står o pratar med chaffören haha. Men ha det så bra puss!

Lördag

Hej! Nu har jag typ precis kommit hem. Vart o badat lite med Lullis, va faktiskt riktigt skönt! Men nu ska jag väl typ bara ta det lugnt, kolla på nån film o äta lite godis hihi ;-) Ha en fin kväll, puss!




Tillbaka!

Hej hej! Inte bloggat på länge nu, jag vet.. Men idag har jag iaf vart med lilla Emmush. Har typ kollat film, vart på nån kyrkogård o solat lite o så, va kul o träffas igen efter att inte setts på så länge :-) Men ska väl snart lägga mig i sängen nu. Så hörs, puss på er!



RSS 2.0