Måndag imorgon

Orkar inte med måndagar, slutar fyra, har dem jobbigaste lektionerna och desseutom så är det ju liksom måndag, segaste dan efter helgen. Men men bara att kämpa på ;) Ledig på fredag. Skönt!  Men ja, idag har jag inte gjort så mycket, mest vart hemma och gjort engelska läxan..igen. Som blev uppäten förra gången jag gjorde den och sen efter det så var vi på resturang för min farfar fyllde år. Har svenska prov på tisdag, som jag glömt plugga till och så har jag no prov på onsdag och so redovisning på torsdag :(  

Godmorgon

 Igår var jag på bio, Looper hette den. Va faktiskt bra! Men idag ska jag bara va hemma och ta det lugnt. Göra lite på engelska läxan.  Sen ikväll ska vi gratta min farfar som fyller år. Men nu ska jag gå och ta en dusch, hörs puss!
 
 

Fredag! yey!

Va skönt med fredag, äntligen helg! ;-) Är alltid lika trött på fredagar så efter att jag vart med Johanna drog jag hem och sov nån timme. Spanska provet idag gick helt okej, inte jätte bra men inte heller jätte dåligt. Men jag hoppas i alla fall på ett C.

Har pluggat lite nu

 Hmm jaa.. det gick väl sådär. Har så svårt att koncentrera mig. Men jag får väl hoppas på det bästa, kan ju redan ganska mycket så jaa..
 
Men ja imorgon är det äntligen fredag, även om veckan gått ganska fort så är det alltid lika skönt. Imorgon ska jag shoppa med Johanna annars blir det väl ganska lugnt.  Men nu ska jag chilla i sängen lite, lyssna på musik, skypa osv.
                                                                             PUSS
 

Plugg,plugg,plugg...

Spanska prov imorgon..får väl se hur det går, har knappt hunnit plugga ändå sitter jag och bloggar istället hehe. Men det är ju så tråkigt, försökte plugga lite igår men jag somna haha!
Idag har det annars inte vart så mycket, bara skola och sen hem och sovit lite och mest bara tagit det lugnt.  Men ska försöka plugga lite nu. Hejdå!
 

Välkommen till min nya blogg!

Heej Magdalena heter jag som har den här bloggen. Är 13, snart 14 år och bor i Stockholm. Det va min kompis Alva som ville att jag skulle starta den här bloggen. Så jag gjorde det till hennes ära haha! Har haft bloggar förut, men har alltid slutata med att jag inte orkar blogga. Men ska försöka ha kvar den här så länge som möjligt. 
RSS 2.0