Gott nytt år!

Hej! Nu har jag typ precis duschat och sitter typ bara o väntar på att vi ska gå och äta. Men idag har jag typ bara åkt skidor. Men jag typ krockade med min syster så jag typ stukade knät ;-( haha! Men aa idag är det nyår, yey! Men kanske bloggar mer ikväll. Puss!

Skidor

Heej! Nu har jag typ precis kommit till hotellet från skidorna. Så jag gör inte så mycket, typ ligger i sängen o äter godis ;-) Men kanske skriver mer ikväll, puss!
Bild från idag;
Bild på mig just nu ;-)





Bilder från idag

Hej! Nu ligger jag typ i sängen, ska snart sova. Måste gå upp typ sju imorgon, för vi ska åka till Kungsberget och åka skidor vid typ halv åtta, åtta. Men kanske kan sova i bilen. Men här e lite bilder från idag på det jag köpte ;-)



Pepsi

Hej ! Nu är jag typ ute med pepsi, har typ precis kommit hem, va o shoppa lite med Julia. Köpte en tröja och en bh hehe! ;-) Lägger kanske upp bilder ikväll. Men vi hörs, hejdå!



Fredag

Hej hej! Idag har jag typ packat lite o sånt tills när vi ska till Kungsberget o åka skidor. Sen efter det va jag lite med Noah inne i stan. Och sen åkte jag hem o typ kolla på film. Men skriver mer imorron. Puss!





Annandag jul

Hej! Nu har jag typ precis kommit hem. Idag har jag gjort ganska mycket.  Va först och åkte skridskor (som jag skrev tidigare), sen åkte jag till Emma en snabbis som ska till Egypten imorgon,  så va tvungen att träffa henne lite. Sen efter det åkte jag hem o åt lite. Och sen va jag lite med Emma, Simon och några till, som jag nu precis kommit hem från. Men ska kolla lite på tv nu, men hörs! 
Simon o gänget haha!  ;-) :

Skridskor

Hej! Nu är jah typ på väg hem från spånga ip, där vi typ åkte skridskor med mina nya som jag fick igår. Men ikväll ska jag kanske va med några kompisar om jag orkar. Annars kanske jag stannar hemma och typ kollar på film eller nåt. Får se! Men kanske bloggar mer ikväll. Puss o kram!
Här e lilla Julia ;)
 
 
 

Jul igen

Hej! Idag har jag firat jul igen. Fast idag firade jag med pappa och släkten på hans sida istället. Så här typ fått skridskor, pengar , nagelsaker mm.

God jul

Hej hej! Idag är det julafton. Yey! Så idag har typ släkten på mammas sida vart här. Har typ fått kläder, pengar, smycken mm. Och imorgon åker jag till pappa och firar jul, så då kommer den andra släkten. Men ska typ gå o kolla på tv nu och så, men skriver mer imorron. God jul, puss!

Julafton imorron!

Hej! Nu ligger jag typ i sängen och gosar med katterna hehe! Idag har jag typ vart hos moster som fyller år och ätit tårta. Så grattis!! Sen åkte jag hem och slog in julklappar. Men ska typ sova nu så godnatt!

lördag

Hej! Har typ precis kommit hem, va först med Daniel och sen gick jag typ o köpte godis, så nu blire typ tv eller nåt. Men aa hörs mer imorron. Puss

Bio

Hej! Just nu ligger jag i sängen och typ halvsover. E så trött! Men aa Idag har jag vart med Johanna i kista. Vi gick typ o shoppa och kolla på bio. Såg Berättelsen Om Pi, den va faktiskt riktigt bra! Köpte också en tröja, ett nytt skal, headset (mitt gamla gick sönder), ny väska och ett linne. Kanske lägger upp bilder imorgon om jag orkar. Men ska typ sova nu, så godnatt!

Grattis mamma



Hej! Idag har fyller mamma år, så vi har typ haft släkt kalas idag. Och imorgon fyller pappa år, så då blire väl släktkalas igen haha! Men aa har inte hunnit skriva så mycket på sistone, har haft annat. Men kanske skriver mer ikväll. Puss!
RSS 2.0