Helgen

Hej hej! Haft en jätte bra helg! Började i fredags med att Jesper sov över. På lördagen va jag först på öppethus sen vid halv tre red jag. Efter det vid sex tiden träffade jag Johanna, gick o käka pizza sen gick vi hem till mig o kolla film. Sen vid elva tiden träffa vi Rickard, Jesper och några till. Efter att vi vart med dom en stund gick vi hem o skulle sova. Men blev fast vid mobilerna i en grupp konversation i nästan tre timmar haha! Så blev inte sömn förens vid typ fyra. På söndagen gick vi o gymma. Riktigt skönt! Sen idag va jag först i stan en stund , bytte en tröja o fika lite. Sen var det öppethus på Blackeberg, så va ju tvungen o gå. När jag sen kom hem runt halv nio va jag ashungrig så käka lite efter det ansiktsmask o mys! Men godnatt så hörs vi mer i veckan! Puss!

Torsdagsmys

Hej hej! Torsdag idag och fredag imorgon, skönt! Idag efter skolan drog jah in till stan med Johanna. Köpte en tröja från Soul och en från Debbie. Jätte fina! Kan lägga upp bilder senare! Sen efter det en fika på Starbucks. Super mys! Efter det Umo o sen öppethus på Cybergymnasiet. När jag sen kom hem va det endel plugg jag behövde ta itu med. Hann väl med hyfsat mycket ändå. Men godnatt o puss hörs mer i helgen! 

Slut med jullov

Hej hej! Så har skolan börjat igen. Känns väl inte jätte kul. Men är väl helt okej ändå. Idag va jag iaf o gymade för första gången i år. Gymma med Johanna och på gymmet träffa vi Anton. Sen efter gymmet åkte jag hem käka lite o duscha innan jag åkte o träffa EMma, Vi gick typ o käka lite mer middag, Subway haha då jag knappt hann äta nåt innan jag fick springa till pendeln. Men ska sova nu, så ha det bra o godnatt!
RSS 2.0