Science Fair

Hej! Nu sitter jag typ och övar på Science Fair. Är ju idag!! *nervös*. Förra året fick vi bara D. Men ska försöka att få minst ett C i år iaf. Börjar inte förens halv ett idag så det va skönt med lite sovmorgon. Förutom att det kom byggare hit typ sju i morse och satte på typ högsta musik och borrade i väggen och allt, vilket va ganska irriterande!! Men dom har åkt på lunch nu så det är skönt! Men idag är det Valborg! Så ska väl gå på nån majbrasa, träffa Alva, Sebbe, Felix och kanske Martin också. Så det ska bli kul! Men ska väl börja åka till skolan nu, men ha en fin valborg! Puss!





Shopping!

Hej hej! Längesen jag blogga nu men har haft mycket att göra så har inte riktigt haft tid, men tillbaks nu iaf! Idag va jag först på ridningen. Red ute idag, så det va skönt ;-) sen åkte jag och träffa Johanna. Vi åkte in till Gallerian inne i stan o typ shoppa, va inne i Gamla stan och fika och så! Super mysigt! Träffade Simon där också, som jag typ inte sett på hur länge som helst! Så det va najs! Och så såg jag både hon som är med i Änglagård filmerna där och han Alexander från Arga kocken ni vet? Coolt va? ;-) Men aa ska väl typ sova ganska snart men vi hörs! Godnatt!
 
Nån kille som kasta knivar och eld på stan:
Plånbok från nån affär i Gamla stan:
Nya hörlurar, tappat bort mina..igen ;-)
 
          Shorts från H&M:
 
Kofta från Hollister:
 
 
Ser den inte så bra, men är iaf en keps till sommarn ;-)

Hejdå hunddagiset

Hej hej! Nu sitter jag o äter lite frukost. Nu är praoen slut. Lite sorgligt att lämna alla hundar, men får väl åka och hälsa på dom någon gång. Igår va jag i alla fall med Johanna och shoppa lite i outlet. Köpte ett par byxor på Hollies. Sjukt sköna, stretch o allt ; D
Men aa idag får jag se lite vad jag gör, inte riktigt bestämt än. Kanske va ned nån kompis eller nåt. Får se! Men skriver kanske mer ikväll puss!






Onsdag

Hej hej! Nu sitter jag typ o kollar på Star Wars med lilla Pepsi haha! Inte jätte bra då men men ;-) Idag har jag iallafall vart på praoen. Kommit två nya praoare nu den här veckan. Så det är najs, så man slipper va själv nu när Johanna är i Talin. Men aa ska väl fortsätta kolla lite på det här nu men vi hörs. Ha en fin kväll, puss!  

1/2 av praoen avklarad!

Tjo! Nu har jag typ precis kommit hen från Bålsta. Va där och träffa en kille som heter Thobias. Möttes på tåget i onsdags, då vi började snacka lite, bytte nummer och träffades igen idag. Lite kul hihi ;-) Inget fel på utseendet eller personligheten. Men bara det att han är 18 typ snart 19 år (han är 93a) Så jaa... lite för gammal kanske?men aa får väl se. Men aa imorgon åker jag till Dalarna. KLOCKAN 7! Gammelmormor fyller år så då kommer typ hela släkten. Har ju inga kusiner men kul o träffa sysslingarna iaf ;-) Lite bilder från praoen idag;

Måndag

Tja! Första praoveckan nudå, på hunddagis! Har väl vart helt okej nu första dan iallafall. Men tror att det kommer bli lite långtråkigt att göra det varje dag i två veckor. Men bara o stå ut, har ju i alla fall Johanna med mig ;-) Men ska väl sova ganska snart, måste upp 6.00 imorgon. Så puss godnatt! Hörs!


Smile ;-)

Sista dagen på lovet

Hej hej! Har inte hunnit skriva så mycket i helgen. Men har typ vart med Felix hela helgen, vi har typ vart på bio och så. Vart lite sjuk igår kväll också. Hade feber, men känns som att det gått över nu. Men idag ska jag väl typ bara njuta av den sista dagen på lovet. Ligger och solar just nu, men kände precis att det börja snöa
Då såg jag att jag låg under värsta mörka molnet:Så då fattade jag ju vart snön kom ifrån. Men ska väl ligga här och sola i snön ett tag till innan det börjar snöa för mycket och solen försvinner. Har faktiskt blivit lite brun. Hehe ;-) Men ha en fin dag vi hörs!

Torsdag

Tja! Dagen började med att jag vakna vid typ halv tolv. Sen gick jag och Julia till nån skog haha o aa "räddade" en katt som satt fast i ett träd. Sen efter det åkte jag till och träffa Danne. Vi typ gick o gymma lite, körde nån spinning grej. Sen gick vi o käka.Och sen nu ska jag typ bara ta det lite lugnt framför tvn med lite chips hihi! Känns som om all träning vart i onödan nu men även om jag inte blev av med nåt fett nudå så kanske jag får lite muskler iaf hehe!

Vällingby

Tjo! Just nu ligger jag i sängen och aa typ lyssnar på musik, messar o så. Men idag har jag vart o shoppat lite med Julia i Vällingby. Mötte Emma och Carolina där också. Så det va najs! Men aa jag köpte iaf ett par shorts till sommaren, en bh och eyeliner. Lite bilder kommer här;

Tisdag

Hej hej! Dagen började med att jag vaknade vid typ tolv sen ringde jag Emma men hon skulle tydlingen på nåt möte med några. Så medans jag vänta på henne gick jag till kyrksjön med Max och typ sola haha. Så varmt va det! Och sen efter det kom Emma. O aa vi typ chilla ;-)Så nu hade jag tänkt att typ kolla på nån film eller nåt men vi hörs! puss på er!

Haha vet inte vad vi gjorde ute i snön barfota! Men här e iaf lilla Emmush ;-)



Vingåker

Hej hej! Nu har jag typ precis kommit hem från landet och från ett ställe som hette typ Vingåker. Där det fanns massa med märkeskläder som va sjukt billiga! Köpte 7 tröjor, 2 tjocktröjor och ett par skor. Allt det kosta inte mer än lite över 4000 kr vilket va väldigt billigt men tanke på vad det brukar kosta!:D
Lite bilder:
RSS 2.0